De webwinkel

Je kent ons waarschijnlijk van onze gezellige winkel aan de Leusderweg te Amersfoort Zuid, een authentiek winkelpand op nummer 151. De Leusderweg, in de mooie wijk Leusderkwartier is een winkelstraat met gevestigde specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in mooie ruitersport artikelen en duurzame items die het buitenleven aangenaam maken! Wij bieden zelfs een Wax Service: wij waxen uw jas, zodat deze er als nieuw uit ziet!

Anno 2018 hebben we een keuze gemaakt om met ons klassieke product online en op de buiten-evenementen verder gaan. Zowel bij paarden- als lifestyle evenementen als de TROTS markten in o.a. Baarn op het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld en een Kerstmarkt op landgoed Mariënwaerdt. Onderstaande foto's herinneren ons aan de 'stenen winkel' en geven heel goed de sfeer weer van de producten waar wij voor staan! Onze visie hierin blijft ongewijzigd. 

Tjarda (samen met haar partner Paul) eigenaar van HippoStyle, is bijna 40 jaar geleden begonnen op manege De Klaveet in Achterveld. Na een jaar kwam er een Welsh C pony. Dat ging met vallen en opstaan, maar daardoor wel goed leren zitten. De pony is 22 jaar geworden en had een hele mooie sportcarrière achter de rug. Momenteel is ze elke avond bezig met het opleiden van haar 15 jarige ruin Zambertino (Métall X Sambertino) in de dressuur. Ook starten ze wedstrijden, momenteel op M1 nivo. De moeder van Zambertino, Thirra C, een bonte merrie (Sambertino X Visioen) staat ook nog bij ons op stal. Zij is momenteel 18 jaar en is nog in top conditie.
Paul rijdt momenteel zijn zelfgefokte 7 jarige hengst Cassino Boy (Cassini Boy Junior X Landgraaf). Cassino Boy wordt momenteel uitgebracht in de springsport.
Hun passie delen, dat is hun doel. Zo heeft Tjarda altijd wel een bruikbare tip voor je!