De webwinkel

Je kent ons waarschijnlijk van de tijd, dat je een kijkje kwam nemen en een praatje kwam maken, in onze gezellige winkel aan de Leusderweg te Amersfoort Zuid, een oud winkelpand op nummer 151. De Leusderweg, in de mooie wijk Leusderkwartier is een winkelstraat met gevestigde specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in mooie ruitersport artikelen en duurzame items die het buitenleven aangenaam maken! Wij bieden zelfs een Wax Service: wij waxen uw jas, zodat deze er als nieuw uit ziet!

Anno 2018 hebben we een keuze gemaakt. Het beperkte aanbod van ons klassieke product heeft ons doen besluiten, dat de winkelruimte te groot is geworden en wij online en op de buiten-evenementen verder gaan. Zowel bij paarden- als lifestyle evenementen als een Kerstmarkt op landgoed Mariënwaerdt! Onderstaande foto's herinneren ons aan de 'stenen winkel' en geven heel goed de sfeer weer van de producten waar wij voor staan! Wij worden altijd blij van jouw bezoek en zorgen er met deskundige hulp voor, dat je als klant de juiste aankopen bij ons doet! Wil jij unieke en duurzame producten, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tjarda (samen met haar partner Paul) eigenaar van HippoStyle, is bijna 40 jaar geleden begonnen op manege De Klaveet in Achterveld. Na een jaar kwam er een Welsh C pony. Dat ging met vallen en opstaan, maar daardoor wel goed leren zitten. De pony is 22 jaar geworden en had een hele mooie sportcarrière achter de rug. Momenteel is ze elke avond bezig met het opleiden van haar 12 jarige ruin Zambertino (Métall X Sambertino) in de dressuur. Ook starten ze wedstrijden, momenteel op M1 nivo. Paul rijdt momenteel zijn zelfgefokte 5 jarige hengst Cassino Boy (Cassini Boy Junior X Landgraaf). Hun passie delen, dat is hun doel. Zo heeft Tjarda altijd wel een bruikbare tip voor je!