De Niro Technic Line 

DeNiro Boot Technic Line

DeNiro Boot staat bekend om zijn kwaliteit, stijl en vernieuwing op het gebied van (rij)laarzen. Dankzij alle tijd die gestopt is in onderzoek, innovatie en aandacht voor details, kan DeNiro Boot Company zich een van ’s werelds grootste laarzen producenten noemen. Alle DeNiro Boots zijn handgemaakt in de eigen fabriek in Lecce, in de hak van Italië. Alle laarzen worden uitvoerig getest en gecontroleerd op de kwaliteit die ze moeten bieden. Met als doel de uiterste tevredenheid van de klant…

DeNiro Boot Company heeft zich de laatste 3 jaren bezig gehouden met een belangrijk project, Leonardo genaamd, genoemd naar.. De realisatie van dit project is mogelijk gemaakt dankzij de voordelen van de Nanotechnologie. Deze laarzen zijn de eerste ter wereld, volledig gebaseerd op Nanotechnologie, met gebruik van originele technische materialen. Onzichtbare minuscule gaatjes reguleren de natuurlijke en hygienische werking van de voeten en geven een beter comfort dankzij het afvoeren van transpiratie.

De laars is aan de binnenkant schacht gemaakt van een mix van Nano anti slip rubber totale grip waardoor stevigheid aan het zadel en een absoluut stabiele beenligging wordt geboden.

De perfecte combinatie tussen vorm, dimensie van het anti slip en het gebruik van de beste technische materialen is bereikt!

Het RIDE&FLY systeem, de loopzool, is het resultaat van de meest geavanceerde technische onderzoeken, innovatie van nieuwe materialen. Daarbij gezond verstand. Dan ontstaat een innovatief uniek systeem van extreme gewichtloosheid, duurzaamheid, absoluut comfort, totale antislip, natuurlijke en schokabsorberende materialen. De R&F zool is gemaakt van nanotech molecuuldeeltjes waardoor je solide in de beugels zit, waardoor deze antibacterieel, recyclebaar, water en vuur afstotend, en extreem licht in gewicht! Het gewicht is ongeveer 70% lichter dan een normale zool, terwijl het optimaal gebruik voor 200% is!

De meest bekende prof ruiters hebben deze laars uitgebreid getest en allen hebben de schok absorptie alom geprezen!

De voorzijde van de voet, met of zonder veter is van elastisch materiaal, waardoor je zeer gemakkelijk instapt en de voet mooi gesloten in de schoen zit en daardoor optimale stevigheid biedt ook tijdens het rijden!

De laars Leonardo is uitgevoerd met reflecterende biesjes, die niet alleen decoratief zijn, maar ook extra zicht opleveren.

 

Het leer is behandeld met een WRAT water afstotende bewerking dat het leer beschermt tegen invloeden van buitenaf en de laars soepel houdt en de kwaliteit behouden blijft.